Sådan foregår det

I den praktiske parterapi har vi en plan og en dagsorden hver gang, at vi mødes.

Afspil video

Akkurat som hvis vi skulle lære et nyt sprog eller træne os op til at løbe 10 kilometer, så begynder vi med det første skridt. Og så tager vi et til – og et til. Efterhånden bliver I som par bedre og bedre, og til sidst har I trænet så meget, at I kører selv. Lige som I formodentligt gjorde engang.   

Når jeg kan sige det så klart skyldes det, at min uddannelse hos Maj Wismann er forskningsbaseret. Det vil sige, at alle øvelser er testet fra ende til anden gennem mange år, og vi VED fra forskningsresultaterne, at de virker. Derfor: Træn og tro på det – så kommer resultaterne.  

01.

Øvelser

Hver gang vi mødes, introducerer jeg en ny øvelse for jer, som vi nøje gennemgår, og som I øver videre på derhjemme. 

Det er enkle øvelser, som styrker båndet og trygheden mellem jer og bringer jer tættere på hinanden. 

I lærer hinanden endnu bedre at kende, I bliver bedre til at tale fornuftigt og roligt sammen om de svære ting, og I lærer at give udtryk for, hvad I føler og har behov for.  

Det her med at øve og træne er i det hele taget centralt i denne her form for terapi. Vi skal ikke ”bare” snakke derud af. 

02.

Hjemmearbejde

I får meget konkrete lektier for, som I skal afsætte tid til mellem vores sessioner.  

Lektierne, øvelserne, er ikke svære, men de er nok uvante for jer i en hverdag med mange gøremål. En hverdag, hvor I måske er kommet langt væk fra at prioritere parforholdet og engagementet i hinanden.  

 
03.

Evaluering

Vi evaluerer hver eneste gang på, hvordan det er gået siden sidst, og vi planlægger hvad der skal ske i tiden frem til jeres næste session med mig.

Intet er overladt til tilfældighederne. Vi har en plan, og den følger vi.